Orolig natt

Jaha, nu har tydligen lillkillen kommit in i nästa fas – terrorisera Matte på natten, så att hon inte får sova (och inte bröderna heller).
”Jag är vaken… Jag måste kissa… Jag vill ha välling… Jag fryser, du måste värma mig… Jag har knip i magen… Jag är ensam… Du är för varm… Jag måste kissa igen… Vaaarför får jag inte äta min egen skit? Jag kommer att svälta ihjäl… Du är obekväm… ”
Vissa stunder var jag säker på att han sjuk, eller till och med döende, men halv sex steg vi upp och åt frukost och då dansade han som vanligt och slafsade glatt i sig hela portionen, varefter han försvann ut i badrummet och gick till attack mot toaborsten under ursinniga valpskall – det ekade säkert underbart i grannarnas badrum också, så jag var tvungen att avbryta nöjet.

Så nu undrar jag om han möjligen är lika aktiv varenda natt, bara det att jag vanligtvis inte brukar ha honom hos mig i sängen. 🤔

2 reaktioner till “Orolig natt

  1. Det blir roligare efteråt. Just nu är jag bara vanvettigt trött… men det är underbart med en valp igen. Det här var verkligen ingenting som jag hade planerat. ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.